Очевидне-неймовірне? Сумським покупцям пропонують цукор-пісок, який перед вживанням треба проварити

Сумський журналіст Михаил Курочкин  звернув увагу користувачів Facebook на цукор-пісок  «Дивосил», розфасований в Сумах ПП Богданов. На упаковці вказується спосіб приготування перед вживанням – варити у співвідношенні 1 склянка цукру до 2 склянок рідини.

«Все видел, но чтобы рецепт приготовления сахара «1 к 2 с водой и варить до приготовления» я такого еще не видел. Сахар Сумщины!» – пише журналіст.

З опублікованого ним фото низької якості незрозуміло, про яку рідину йдеться в рецеті на пакеті. Скоріш за все, про молоко. Тоді нічого незвичайного рецепт від «Дивосила» не містить.

Це – рецепт приготування так званого молочного цукру – популярного домашнього десерту часів Радянського Союзу, що нагадує вершкову помадку. Для її приготування одного молока чи сливок недостатньо, треба додати ще вершкове масло і мед. І пропорції інші – склянка цукру на три стакани молока.

Інша річ, що на пакеті з цукром про це не повідомляється, що й стало причиною здивування покупців.

No Comments
Іван Савченко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.